MERDO.hu - Magán Erdőkért Egyesület

2017.szeptember 1-el hatályba lépett az Erdőtörvény módosítása. A módosításokat minden, ezen időpont után megindított erdészeti hatósági eljárásban alkalmazni kell!

2016.július 1-től új típusú, szigorú számadású szállítójegy és műveleti lap használata kötelező, melyek beszerzésében a MERD közreműködik. Keressen minket a 06 30/ 289 2489 telefonszámon, vagy a maganerdokert@gmail.com e-mail címen!

 
Támogatások / Erdőfelújítás

Erdőfelújítás

A 2007. év december 31-ig véghasznált erdőrészletre, az előírt erdőfenntartási járulék befizetéseit teljesített erdőgazdálkodó jogosult a 102/2008. FVM rendelet alapján az erdőfelújítás csekély összegű (de minimis) támogatására. Minden év november 15-től december 15-ig lehet kifizetési igényt benyújtani az elsőkivitel elvégzésének és az erdősítés befejezésének évében. Amennyiben kerethiány miatt nem kerül sor kifizetésre, akkor a következő évben ismételten igényelhető a támogatás.

A támogatási rendelet elérhető:

http://njt.hu/cgi_bin/njt_doc.cgi?docid=118778.262257

A honlapunkon megjelenő információk csak tájékoztató jellegűek. A részletes és aktuális feltételeket, határidőket a támogatási, és egyéb jogszabályok, rendelkezések, határozatok, hivatalos felhívások, közlemények tartalmazzák.

 
minden jog fenntartva: Magán Erdőkért Egyesület 2014MSBT.hu design