MERDO.hu - Magán Erdőkért Egyesület

Tisztelt Adományozók! A MERD Magánerdőkért Egyesület ezúton szeretné megköszönni, hogy adója 1%-ával támogatta munkánkat, egyesületünket! Köszönjük szépen!

 
Események, rendezvények

AKKREDITÁLT RENDEZVÉNY- Erdészeti Tudományos Konferencia - 2022 - Soproni Egyetem Erdőmérnöki Kar

A Soproni Egyetem Erdőmérnöki Kara és Erdészeti Tudományos Intézete 2022. február 10-én – az első erdészeti tanóra megtartásának évfordulóján – Erdészeti Tudományos Konferenciát szervez. A konferenciára várjuk az erdészet, a környezetvédelem, a vadgazdálkodás, a geomatika és a természetvédelem területéről az új tudományos eredményeket bemutató előadásokat.

A konferencia védnöke Zambó Péter az Agrárminisztérium erdőkért felelős államtitkára. 

A konferencián plenáris előadásokat, majd ezt követően több szekcióban előadásokat (15 perces) és poszter helyett piko előadásokat (5 perces) tervezünk. A szekciókat az előzetes jelentkezések alapján állítjuk össze. A plenáris előadások aktuális problémákra, innovatív módszerekre és digitalizációra fognak fókuszálni.

A konferencia védnöke és a konferenciát megnyitja Zambó Péter az Agrárminisztérium erdőkért felelős államtitkára.

A konferenciával kapcsolatban két elektronikus kiadványt kívánunk megjeleníteni. A konferencia előtt egy absztrakt kötetet, amiben az előadások rövid összefoglalója szerepel. Ezt követően az előadások szerzői lehetőséget kapnak munkájuk részletes (4-8 oldalas) megjelenítésére (lektorált konferencia kiadvány).

A konferenciát hibrid megszervezésben kívánjuk lebonyolítani (jelenléti és MS Teams online). A konferencián a részvétel ingyenes.

A konferencia előzetes programja → és az absztraktkötet → letölthető.

Fontosabb határidők:

  • 2022. január 28. A konferenciára jelentkezés határideje nem előadók részére.
  • 2022. február 10. A konferencia időpontja (helyszíne: Soproni Egyetem)

Jelentkezni résztvevőként ide kattintva → lehet, ahol lehetőség van a részvétel módjának megadására is.

A konferenciát akkreditáltuk az NFK jogosult erdészeti szakszemélyzet képzési rendszerébe VKK-202-00103 számmal. Azon személyek, akik kreditet szeretnének jóváíratni, kérjük, hogy a regisztrációs űrlapon adják meg az erdészeti szakszemélyzeti nyilvántartási kódjukat is, csak ennek ismeretében tudjuk igazolni a teljesítést. A konferenciarészvételért 10 kredit jár, ha valaki sikeresen elkészíti a gyakorlati feladatot is (tesztlap kitöltése az előadások végeztével), akkor azért is kap 10 pontot.

A jelenléti formát választó személyek esetében az igazolás előfeltétele a jelenléti ívek (plenáris + szakmai szekciók) aláírása. Az on-line formában résztvevők esetében random időpontban lekérjük az on-line felületre bejelentkezett személyek listáját, ez tekinthető majd jelenléti ívnek. A gyakorlati feladat akkor tekinthető sikeresnek, ha a feltett kérédések több, mint felére (≥ 51%) helyes válasz érkezik.

A járványhelyzet miatt jelenléti formában csak azokat tudjuk fogadni, akik érvényes oltási igazolvánnyal rendelkeznek. Ez lehet a magyar vagy az európai igazolás, és bemutatható fizikai adathordozón vagy mobil eszközön is.

 A konferencia arany fokozatú támogatói:

  • Egererdő Zrt.
  • Északerdő Zrt.
  • OEE
  • VERGA Zrt.
  • Vérteserdő Zrt.

A konferencia ezüst fokozatú támogatói:

  • Pilisi Parkerdő Zrt.
  • Zalaerdő Zrt.

A konferencia bronz fokozatú támogatói:

  • Dalerd Zrt.
  • Gemenc Zrt.
  • SEFAG Zrt.

A támogatást az Erdőmérnöki Kar és az Erdészeti Tudományos Intézet tisztelettel köszöni.

forrás: http://emk.uni-sopron.hu/etk-2022

 

minden jog fenntartva: Magán Erdőkért Egyesület 2014



MSBT.hu design