MERDO.hu - Magán Erdőkért Egyesület

2017.szeptember 1-el hatályba lépett az Erdőtörvény módosítása. A módosításokat minden, ezen időpont után megindított erdészeti hatósági eljárásban alkalmazni kell!

2016.július 1-től új típusú, szigorú számadású szállítójegy és műveleti lap használata kötelező, melyek beszerzésében a MERD közreműködik. Keressen minket a 06 30/ 289 2489 telefonszámon, vagy a maganerdokert@gmail.com e-mail címen!

 
Támogatások / Erdészeti potenciál

Természeti katasztrófát követő helyreállítás támogatása

Támogatási kérelem beadására jelenleg nincs lehetőség, utoljára 2014 júniusában lehetett benyújtani .

A természeti katasztrófát követő helyreállítás történhet tőrevágással, sarjaztatással, pótlással, újraerdősítéssel. Egy éves támogatás, amely abiotikus károsítások ( hó, jég, szél, víz, aszály...) esetén nyújt lehetőséget a gazdálkodók számára. A támogatási jogszabály száma: 32/2008. FVM rendelet.

A kifizetési kérelem benyújtására egyes esetekben a támogatási kérelem benyújtásától, más esetben a jogerős támogatási döntés közlését követő két naptári évben az egységes kérelem részeként, elektronikus úton van lehetőség. A pontos feltételeket a jogszabályban érdemes megkeresni.

http://njt.hu/cgi_bin/njt_doc.cgi?docid=117492.263242

A kifizetési kérelemhez a területhatárok felmért koordinátái, mérési jegyzőkönyv, a felhasznált szaporítóanyag származási bizonyítványa is szükséges, melyek beszerzését időben kezdje el.

A honlapunkon megjelenő információk csak tájékoztató jellegűek. A részletes és aktuális feltételeket, határidőket a támogatási, és egyéb jogszabályok, rendelkezések, határozatok, hivatalos felhívások, közlemények tartalmazzák.

 
minden jog fenntartva: Magán Erdőkért Egyesület 2014MSBT.hu design