MERDO.hu - Magán Erdőkért Egyesület

2017.szeptember 1-el hatályba lépett az Erdőtörvény módosítása. A módosításokat minden, ezen időpont után megindított erdészeti hatósági eljárásban alkalmazni kell!

2016.július 1-től új típusú, szigorú számadású szállítójegy és műveleti lap használata kötelező, melyek beszerzésében a MERD közreműködik. Keressen minket a 06 30/ 289 2489 telefonszámon, vagy a maganerdokert@gmail.com e-mail címen!

 
Jótanácsok / Erdőterv változtatás

Erdőterv változtatás

Az adott tervezési körzetben a 10 évre szóló üzemterv érvényessége idővel lejár, ekkor az erdőrendezők hozzálátnak az új üzemterv elkészítéséhez. A munka előkészítése során az erdőgazdálkodó értesítést kap az ún. erdőrészlet-szintű tárgyalások időpontjáról, amelyen nagyon ajánlott részt venni, itt van ugyanis lehetőség gazdálkodói érdekünk érvényesítésére. (Még jobb, ha szakirányítónkat kérjük képviseletünkre.) Ha ezt elmulasztottuk és a későbbiekben bármilyen okból változtatás válik szükségessé, akkor üzemtervtől eltérő kérelmet nyújthatunk be, az „erdőtervtől eltérő gazdálkodás”-nál leírtak szerint.

 
minden jog fenntartva: Magán Erdőkért Egyesület 2014MSBT.hu design