MERDO.hu - Magán Erdőkért Egyesület

Tisztelt Adományozók! A MERD Magánerdőkért Egyesület ezúton szeretné megköszönni, hogy adója 1%-ával támogatta munkánkat, egyesületünket! Köszönjük szépen!

 

Magunkról

A MERD

Egyesületünk nonprofit, közhasznú szervezet. Székhelye Nyíregyházán található, épületünkben adunk helyet a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Erdészeti Igazgatósága Nyíregyházi Kirendeltségének.

Székhely: 4400 Nyíregyháza, Kótaji u. 35.

Elnök: Kiss János (06-30-445-0542)

Alelnök: Asztalos István (06-30-436-0119)

Alelnök: Szabó Nándor (06-30-958-0483)

Miért van szükség a MERD-re?

Egyesületünk a szétaprózott magán-erdőgazdálkodás összefogását tűzte ki célul. Az egységes fellépés, mind az államigazgatás, mind a piaci részvétel területén sokszorosára növeli a magán-erdőgazdálkodás erejét és érvényesülési lehetőségeit. Ennek érdekében két fontos tevékenységet végzünk.

Egyrészt a napi gazdálkodás segítését valósítjuk meg információ átadással, erdészeti igazgatási és támogatási tanácsadással, az ágazatban dolgozó partnerek - mint az erdőtulajdonos, erdőgazdálkodó, erdészeti szakember, erdészeti szolgáltató, faanyag feldolgozó, erdészeti csemetetermesztő és más fontos közreműködők - egymásra találásának segítésével, valamint speciális szolgáltatások fenntartásával.

Másrészt a térség érdekeinek képviseletét látja el a jogszabályalkotás és a kormányzati döntések előkészítése során. Ki képviselje a saját érdekeinket, ha nem Mi magunk? Ennek érdekében az egyesület minden tagjának el kell végeznie a feladatait, legyen az egyszerű adatszolgáltatás, vagy kormányzati szintű tárgyalás.

Tagjaink között erdőtulajdonosok, erdőgazdálkodók, erdészeti szakemberek, erdészeti vállalkozások és szimpatizánsok is előfordulnak.

2017-2022 beszámoló és köszhasznúsági melléklet | Pártoló tagfelvételi lap 2023

Kapcsolódó dokumentumok

 

minden jog fenntartva: Magán Erdőkért Egyesület 2014



MSBT.hu design