MERDO.hu - Magán Erdőkért Egyesület

Tisztelt Adományozók! A MERD Magánerdőkért Egyesület ezúton szeretné megköszönni, hogy adója 1%-ával támogatta munkánkat, egyesületünket! Köszönjük szépen!

 

EUTR-regisztráció a faanyag kereskedelmi lánc szereplőinek, határidő 2017.01.31.

 Megnyílt a regisztrációs felület a faanyag kereskedelmi lánc szereplőinek a NÉBIH felületén: http://portal.nebih.gov.hu/hu/eutr  A regisztráció határideje: 2017.január 31. 

A regisztrációs kötelezettség  minden fát- és faterméket értékesítő személyt és vállalkozást érint, a határidő leteltét követően a hatóság a rendszer által adott technikai azonosító szám meglétét is vizsgálhatja. A bejelentkezések megkönnyítése érdekében a NÉBIHegy útmutatót is közzétett, amely lépésről lépésre bemutatja a regisztráció folyamatát, valamint összefoglal minden szükséges tudnivalót.

A nyilvántartásba vételre szolgáló online felület Ügyfélkapun keresztül érhető el, így az elektronikus közigazgatási ügyintézéshez használt, valamint a NÉBIH adatbázisában már szereplő adatokat nem szükséges újból rögzíteni.

A bejelentkezést az ügyfelek saját nevükben vagy meghatalmazott útján is intézhetik. Fontos, hogy az ügyfelek a regisztrációt követően úgynevezett technikai azonosító számot kapnak, amit a kereskedelmi ügyletekhez köthető valamennyi dokumentumon fel kell majd tüntetniük.


 

minden jog fenntartva: Magán Erdőkért Egyesület 2014



MSBT.hu design