MERDO.hu - Magán Erdőkért Egyesület

Tisztelt Adományozók! A MERD Magánerdőkért Egyesület ezúton szeretné megköszönni, hogy adója 1%-ával támogatta munkánkat, egyesületünket! Köszönjük szépen!

 

Közfoglalkoztatás erdőgazdálkodók részére

Belügyminisztérium BM/2852-4/2017. iktatószámú miniszteri döntésében rendelkezett a 2017. évi hosszabb időtartamú közfoglalkoztatás támogatása nyújtásához szükséges decentralizált keret biztosításáról.

 A támogatás időtartama 2017. március 16. és 2017. október 31. közötti időszak.

A közvetlen- és anyagköltségek átlagos támogatási intenzitása 17,97 %.

 A 2017. évi hosszabb időtartamú közfoglalkoztatás támogatás működtetésére allokált pénzügyi forrás nagysága - figyelemmel a fent hivatkozott miniszteri döntésben meghatározott elvárt létszám bevonására – jelenleg október 31-ig való foglalkoztatást teszi lehetővé.

A 2017. évre elszámolható előleg mértéke az allokációban 2 hónap. A teljes foglalkoztatottság elérésével összefüggésben cél a minél magasabb létszámok teljesülése, valamint a források hatékony felhasználása.

A hatósági szerződésben vállalt kötelezettségnél ismételten felhívom a figyelmet a hatékony keretgazdálkodásra. A gazdálkodás során törekedni kell a pénzügyi forrás minél eredményesebb felhasználására, ezért a létszám feltöltés, közvetítés során kiemelten fokozott figyelemmel kell eljárni.  A támogatás nyilvántartását a hosszabb időtartamú közfoglalkoztatás támogatáson belül elkülönítetten kell kezelni.

A kötelezettségvállalás a Foglalkoztatási Főosztály részére megküldendő DEB javaslat elfogadását követően, abban meghatározottak és engedélyezettek alapján valósítható meg.

 

 

minden jog fenntartva: Magán Erdőkért Egyesület 2014



MSBT.hu design