MERDO.hu - Magán Erdőkért Egyesület

Tisztelt Adományozók! A MERD Magánerdőkért Egyesület ezúton szeretné megköszönni, hogy adója 1%-ával támogatta munkánkat, egyesületünket! Köszönjük szépen!

 

Megjelent a várva várt erdészeti géptámogatási pályázat, benyújtás 2017.június 1-től

A felhívás címe: Erdészeti technológiákra, valamint erdei termékek
feldolgozására és piaci értékesítésére irányuló beruházások
A felhívás kódszáma: VP5-8.6.1-17

A pályázat keretében erdőgazdálkodók és erdészeti szolgáltatást nyújtók is pályázhatnak, erdőgazdálkodásban használt gépek, eszközök beszerzésére, de ezen felhívásban van lehetőség fatermékek felkészítését szolgáló gépek beszerzésére és erdei gomba, gyógynövény és vadgyümölcs feldolgozását vagy tárolását szolgáló beruházás megvalósításának támogatására is. A támogatást igénylők köréről a Felhívás 4. pontja rendelkezik, innen derül ki, hogy alkalmas-e a pályázni szándékozó a benyújtásra. Azonban a Felhívás részletes átolvasásán túl ne feledjük az Általános Útmutatót (segédletek, ÁÚF) és az Általános Szerződési Feltételeket (segédletek ÁSZF) sem!

A Felhívás szerint a kérelem benyújtását megelőző 3 illetve 2 évet kell vizsgálni, tehát a 2014-es, 2015-ös és 2016-os évek a relevánsak.

A benyújtandó mellékletekről a Felhívás 6.1 pontja rendelkezik, a teljesség igénye nélkül pl.: független könyvvizsgálói igazolás;számlák szerződések másolata; gyártói igazolás; üzleti terv; árajánlatok; forgalmazói nyilatkozat; átláthatósági nyilatkozat; stb.

Az 50 pontot el nem érő támogatási kérelmeket nem támogatják.

FELHÍVJUK FIGYELMÉT, HOGY WEBOLDALUNKON TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ INFORMÁCIÓK SZEREPELNEK, A PÁLYÁZAT TELJES ANYAGA A szechenyi2020 oldalon érhető el!!

A felhívás és a segédletek elérhetősége: https://www.palyazat.gov.hu/vp5-861-17-erdszeti-technolgikra-valamint-erdei-termkek-feldolgozsra-s-piaci-rtkestsre-irnyul-beruhzsok-1

 

minden jog fenntartva: Magán Erdőkért Egyesület 2014



MSBT.hu design